2009. december 1., kedd

Kék virágok

Elkapott az adventi láz és készülődés. Hosszas tűnődés után ezt a kis mintát találtam megfelelőnek karácsonyi ajándékhoz. Tűt, anyagot és fonalat ragadtam és két este kész is lettem vele. Kicsit izgultam a végeredményt illetően, a két kékben nem voltam teljesen biztos. Na de készen! Annál inkább! Teljesen elégedett vagyok, nagyon sikerült eltalálnom.
Flexivel fogom keretezni és így kapja meg majd a kiszemelt.
Annyira tetszik, megcsinálom magamnak is. Még hímezgettem, de már eldöntöttem a magamét rózsaszínben fog virágozni. Na de így kéken is csodaszép!

Dorka

3 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos minta.
    S bár kékben is szép, én rózsaszínpárti vagyok. :-)

    VálaszTörlés
  2. Széééép ez a kék - kíváncsian várom rózsaszínben!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm lányok!
    Marcsi nekem is rózsaszín a favorit! Szőke kislányként nagyon sokat öltöztettek kékbe, kicsit elteltem vele. Most már kezdenek az ilyen világos árnyalatok tetszeni. De előszőr mindig rózsaszín után nyúlok!

    Márti nagyon köszi! A héten szerintem már neki is látok. Kellemes kis minta, hamar készen van. A rózsaszín változathoz a dmc 819,223, 224 esélyes. Még megbeszélem magammal. De ha már lúd akkor legyen kövér: a párját is megcsinálom. Magamnak magamtől szeretettel karácsonyra :)

    A bejegyzésnél elfelejtettem leírni: 35-ös anyagra egy szállal hímeztem dmc3364, 3363, 341 és 420-as fonalával. A sötétebbik kék kódja ismeretlen, találtam egy szálat a tűtartómban és az volt az igazi, de nem tudom hogyan került oda. Jótündér? :)

    VálaszTörlés