2009. december 8., kedd

Rózsaszínű változat

Keretbe tettem a kék virágokat, ilyen lett. Így már készen áll arra, hogy becsomagoljam. A macit a mikulás hozta, ugye milyen aranyos?



Virágok rózsaszínben. Nagyon tetszik így is, de a négyszögletű részt kihímezve elbizonytalanodtam. Szerintem nem nagyon mutat. Ti mit gondoltok?

Most vettem észre, hogy a kép életlen lett, de talán így is látszik, mire gondolok.


Dorka

3 megjegyzés:

  1. A maci aranyos, a keretezett kék virágos édeshelyes.
    A rózsaszínt nagyítottam is, de bevallom nagyon rosszul látszik.
    Látom azért hogy a szirmok kívül rózsaszínek, belül fehérek?, s nekem innen nézve tetszik, nagyon is, de azért majd mutass másik képet is! Légyszike! Jövök, s majd nézem.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a kék sokkal-sokkal jobban tetszik. Azok a négyzetek nagyon kellenek oda? Nem ismerem az eredeti mintát, de enekm nem hiányozna a hímzésről;)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok!
    Nagy igyekezetemben közel vittem a gépet a hímzéshez, ezért lett életlen, de ezt már csak a monitoron vettem észre.
    Marcsi, nagyon köszönöm kedves szavaidat! Következő bejegyzésnél remélem már éles képet mutathatok. Kár, hogy nem látszik jól, mert a szirom belül is rózsaszín:819-es dmc, kívül pedig 224-es. Finom pasztelles színeket képzeltem el hozzá.

    Dóra nagyon - nagyon köszönöm a dícséretet! Sokat gondoltodtam a szavaidon, és rájöttem, hogy kockátlanul is gyöngyörű ez a minta! Köszönöm a tanácsot! Gyorsan le is bontom azt kockát, amit beleböktem.

    Mindenkit puszilok: Dorka

    VálaszTörlés