2010. június 18., péntek

Kissing you


Nászajándékba készült három éve. Nagyon aranyos ez a sorozat, magamnak is szeretném megcsinálni, már van is hozzá világoskék aidám! Szerintem remekül fog majd mutatni világoskék anyagon ez a szépia hatású minta.
A konkrét műre visszatérve, kész tragikomédia volt kerethez jutni. A keret szükséges mérete ugyanis 20x25 -ös volt. Na, már most az egyik boltban volt, de csúnya, a másikban megmagyarázták: ilyen méret nem is létezik, harmadikban tudták mit keresek, viszont megnyugtattak: ritkán kapható ez a méret. Az utolsó helyen, ahol voltam azt mondták, hogy ilyen méret nincs. Beletörődve és belefáradva meggondoltam magam. Legyen A4-es méret, legfeljebb a paszpartut más méretre vágom.
Másnap visszamentem az utolsó boltba, kértem A4-es méretű képkeretet.
Mire- kapaszkodjatok meg! - olyan nincs, de van 20x25-ös...
Megvettem, mert szép volt, de hazáig nem tértem magamhoz.

Tesztközönségem szerint nagyon szép és örülni fog neki a pár. Sajnos nem tudom milyen fogadtatásra talált, mert becsomagolva adtuk át és ott helyben nem nyitották ki. Csak bízok benne, hogy sikere lett.

Kongréra hímeztem dmc fonalakkal.
Dorka

3 megjegyzés:

  1. Ó, de kedves kis minta!
    Külön jó a színes rózsa!
    A keret pedig szuper!!!

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a sorozatot!!! Pont ezt én is megcsináltam ajándékba. Egy szekrény mélyén hever... Majd egyszer talán magunknak is, szívesen elnézegetném a falunkon.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, köszönöm, köszönöm lányok!
    Marcsi, ennek a sorozatnak létezik színes változata is, szerintem így az igazi. Tíz nap alatt el is készült!
    Dóra kezet foghatunk! És pont az ilyen, általad leírt tapasztalatok miatt válogatom meg nagyon kinek is hímzek ajándékba.

    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés