2009. augusztus 30., vasárnap

Fehér rózsák



Közelgett anyukám születésnapja. Szerettem volna valamit hímezni neki, de gondban voltam, nem volt ötletem mit is. Egészen addig, amíg Mártinál meg nem láttam ezt a mintát. Azonnal tudtam, hogy EZ az! Márti segítségemre sietett és így sikerült a képecskét elkészítenem. Öt nap alatt kényelmesen elkészült, permin 32-es hímzővászonra tettem. A színeket szemre válogattam össze, a kódjuk: dmc 407, 3860, 936 és B5200.

Kedves Márti! Nagyon köszönöm a segítségedet!

Dorka

2009. augusztus 26., szerda

La-D-Da neszi

Már mutattam a készülő la-d-da szívemet. Fonalhiány miatt kicsit pihent. Közben rájöttem, csak nesszeszer lehet belőle. S lőn!
Anyukám segített valósággá varázsolni az elképzeléseimet és már boldogan használom is az új alkotásomat. Jó nagy lett, lehet bele pakolni :) .

Dorka

2009. augusztus 21., péntek

Madonna


Ajándékba készítettem ezt mintát egy, számomra nagyon kedves embernek. Minden várakozást felülmúlt az az öröm, amivel fogadta.
Olyan jó örömet szerezni!

Dorka

2009. augusztus 20., csütörtök

Barbi játékot hirdetett






Barbi játékot hirdetett, részletek itt.

A legnagyobb kincsem természetesen a fiam! Az igazi kincsem ő . Több kisebb - nagyobb kincsem van, legtöbb eszmei értékkel bír, sok nem is tárgyiasult.
Itt most a kis biscornumat mutatnám meg újra, féltve őrzöm.

S legvégül a kezemet mutatom meg.

Dorka

2009. augusztus 17., hétfő

Játék Edigénél


Edige születésnapi játékot hirdetett. Részletek itt . Én is részt veszek benne.

Dorka

2009. augusztus 14., péntek

Mackópár


Kicsit félve mutatom meg ezt a képet. Erre vagyok a legbüszkébb és ezt tartom a legszebb képemnek. És az ahogy a maci lány a maci fiúra néz... !
Annyira térhatású a mű! Imádom a dimensions mintákat hímezni.

Dorka

2009. augusztus 9., vasárnap

Kékcinke


Annak idején a jégmadár párjaként kaptam ajándékba ezt a készletet. Nagyon örültem neki, mert a kedvenc madaraim közé tartozik a kékcinke. Először a jégmadarat böktem ki, utána a cinkét. A kettőt egymás mellé téve ezt a képet találom szebbnek.
Szerettem volna kvartetté bővíteni madár duómat, de sajnos a kiszemelt pirók és vörösbegy a boltból más gazdához repült.

A kedves szavaitoknak nagyon - nagyon örültem, köszönöm szépen!

Dorka

Játék!


Szinte az utolsó pillanatban találtam rá erre a játékra. Részletek itt.

Dorka

2009. augusztus 6., csütörtök

Jégmadár


Nagyon szeretem a madarakat. Ezért nagyon örültem, mikor a kolléganőmtől ajándékba kaptam ezt a készletet. Annyira tetszik a jégmadár, olyan jó volt kihímezni! Egyetlen nehézség az volt, hogy néhány egymást mellett lévő színt nagyon hasonló szimbólum jelölte, de felülkerekedtem ezen a gondon. Az eredmény pedig magáért beszél.

Dorka