2009. május 28., csütörtök

Gomba trió


Annak idején izgatottan kezdtem bele ebbe a pici képbe. A készlet borítóján lévő kép alapján nagyon tetszett. De elkészülve teljesen más színű lett a piros gomba, világosabb és vidámabb. Viszont sajnos hiányzott a csomagból egy szín, ráadásul kb. öt x-hez kellett. Kénytelen voltam pótolni.
Ezekben a képecskékben az a nagyon jó, hogy picik és éppen ezért hamar jön a sikerélmény.

Dorka

4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos kis képecskéket készítesz.Megkérdezhetem, hogy milyen vászonra hímzel? Én csak a 27ct-os Lindát mertem még használni,azt jól látom, de szeretnék mást is kipróbálni, amire nem nehéz hímezni.

    VálaszTörlés
  2. Én is ma egy nagyon picit készítettem, s nagyon élveztem a gyors eredményt.
    Szép lett ez is.
    Már tényleg kíváncsi vagyok,vajon milyen növényke lesz a következő!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Manka!
    Persze, hogy megkérdezheted:)! Takácsvászonra, ami 25-ös, valmint zweigart 25-ös, illetve 27-esre hímzek. Van még kincsként 32-es lenvászon, erre készül a beatrix potter sal. Eleinte kicsit furcsa, de hamar meg lehet szokni a kicsi ikszeket. Én erre az anyagra egy szállal hímzek két szál fölött, szerintem így nagyon szép, de a nagykönyv szerint ilyen sűrű anyagra két szállal kell hímezni. A címeremet 28-as anyagra tettem, de abból az anyagból csak akkorát vettem amennyit a minta igényelt. Szerintem próbálkozz bátran, nagyon jó másfajta anyagokat kipróbálni. A 28-as vászon 14-es aidának felel meg, a 32-es pedig 16-os aidának, úgyhogy csak bátran! Kiváncsi vagyok neked hogyan fog majd tetszeni. Elmeséled majd?
    A dícsérő szavaitokat nagyon köszönöm! A következő majd meglepi lesz! :)
    Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  4. Köszi Dorka! Ja,takácsvászonra is hímeztem már.Szeretném kipróbálni a 32-est, de nem tudom birná-e a szemem.

    VálaszTörlés